Nu kan du rösta

Idag har omröstningen i stora bloggpriset påbörjat. Nu kan vem som helst gå in och rösta med sin mailadress. Man klickar helt enkelt i en nominerad i varje kategori (man måste inte rösta i alla kategorier) och sedan skriver man i sitt namn och mailadress längst ner. Tydligen kan man rösta en gång per dag med sin mailadress.

Jag blir förstås jätteglad om någon vill rösta på mig. Inte för att jag har någon föreställning om att vinna, men det skulle helt enkelt vara kul att få några röster!

Klicka HÄR för att rösta!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Nu kan du rösta

  1. Pingback: Ludmillas Blogg » Nu kan du rösta på din favoritblogg!

  2. Pingback: uppsamlingsheat « the real mymlan

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] av mina favoriter som är med (många känner jag inte till så bra, men får väl läsa på!) men Tonårsmorsan, the Real Mymlan, Stationsvakt och Opassande är i alla fall med och det är […]

  2. […] Klart att jag vill vinna. Vem vill inte vinna? Kanske Hanna Fridén då, men de flesta andra fiskar röster. Det har ju också att göra med förfarandet, möjligheten att rösta varenda dag under en vecka. […]