Dagens sammanträffande

Nyligen började jag läsa ett och annat inlägg i theWitch ´s blogg. Den är ganska ny för mig, eller så har jag läst den förut, men inte på denna sida, för jag tycker mig känna igen namnet. Dessutom så upptäckte jag härom dagen att hon också bor i Uppsala, som jag. I morse la jag in ett inlägg som jag skrev härom kvällen när jag hade hela huvudet fullt av nya blogginlägg, där jag länkade till några bra blogginlägg som jag tyckte att hon (thewitch) hade skrivit.

Idag när jag kom innanför dörren, hann jag precis ta av mig arbetskläderna, så kom Mabou hem. Nästa direkt ringde telefonen.

Mabou: Mamma! Får ”S” komma hit?

Jag: Ja, en liten stund, för vi ska åka och handla. (Och lämna in min nya laptop, som slocknat)

Snart kommer ”S” hit med sin mamma, som förklarar att hon är ”thewitch”. Vilket otroligt sammanträffande va?!! Så nu sitter hennes prinsessa och spelar Monopol och äter kycklingkorv med Mabou. Livet är bra underligt…

Om du vill rösta på mig eller någon annan i det Stora Bloggpriset, så kan du göra det HÄR! (Klicka i högst en i varje kategori och skriv sedan in din e-postadress längst ner på sidan) Du kan rösta en gång per dag med samma e-post under en veckas tid.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Dagens sammanträffande

  1. Det är ju bra att det var en bloggare du gillade i denna lilla värld. Tänk om det varit helt det omvända. I och för sig hade det säkert gett upphov till mkt roliga berättelser det med… skönt att höra att fler har mkt i skallen, själv missade jag att hoppa av bussen när jag skrev i sms:en för att komma ihåg… typiskt mig! Vi ses! 🙂

    Anna Ps senaste inlägg..The Ant Fucker

  2. Nja,
    det är som horoskopen i veckobkaskorna, man kommer ihåg det som ev stämmer in, och jag tror faktiskt att ni undermedvetet visste om varandra och då agerar man utefter det.Och en massa andra ”kvaipsykologiska”

    😉

    Vbs senaste inlägg..Livets teamwork

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.