Humor på hög nivå

Jag vet att jag för länge sedan länkat till denna video förut, men den är så rolig att tål köras om som repris. Det är verkligen min favorit på youtube.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Humor på hög nivå

  1. Helt sanslös! 🙂

    Fast jag undrar om det inte hade blivit ett förfärligt väsen om det hade varit tvärtom. Reklam för ett tvättmedel för vittvätt, där hon trycker ner en svart man i tvättmaskinen, upp stiger en vit man och vi hade fått läsa orden ”White is better”…

    Robert Ws senaste inlägg..Kära nån då!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.