Dagens i-landsproblem

Kan ni fatta? Jag har bitit av varenda långa, välmanikyrerade nagel jag hade. På båda mina händer…Varenda en. Det var någon vecka sedan och jag har inte hämtat mig än…!

En annan sak, som är superviktig: Idag fyller Kribban, min bonus brorsson år! Kribban, ni vet ”Kamelens” storebror! Skriv gärna ”hurra” i mina kommentarer till honom, så han vet! 😉

Och HALLÃ…Ã…Ã…! Ni glömmer väl inte att rösta på min blogg, en gång om dagen i några dagar till?

Om du vill rösta på mig eller någon annan i det Stora Bloggpriset, så kan du göra det HÄR! (Klicka i högst en i varje kategori och skriv sedan in din e-postadress längst ner på sidan) Du kan rösta en gång per dag med samma e-post under en veckas tid.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Dagens i-landsproblem

  1. Jag vågar knappast säga det, men mina naglar ser också ut så där. Det ser tom ut som att det är samma färg på nagellacket.
    Jag hade nästan tänkt nämna mina ”snygga” naglar i ett blogginlägg, men nu vet jag tusan inte om jag vågar… 😉

    theWitchs senaste inlägg..Varifrån kommer allt hat?

  2. oj oj! =O Du ska vara glad du inte jobbar på ica, eller någon annan matvarubutik! Inte för det varit så viktigt för mig det där med naglar. Men efter jag började på ica, har jag banne mig inga naglar kvar! =/ Och om det ens finns något kvar, så är dom mest bara skitiga där under! =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.