Jag har i alla fall höga odds i Stora Bloggpriset…

Fick en lustig länk mailad till mig igår. Den gäller nu Stora Bloggpriset. Enligt den ligger mina odds högt. Det innebär att sannolikheten att jag ska vinna är obefintlig, haha. Nej, inte obefintlig, men näst intill. Enligt oddsen ligger jag sämst till i kategorin Vardag.   Jag har ju sagt att jag kommer bli glad även om jag hamnar näst sist. Hmmm… Det verkar som om jag får nöja mig med sistaplatsen, om oddsen stämmer.

Då får jag väl helt enkelt nöja mig med att jag är nominerad i alla fall. Att vara en av fem bloggare som är nominerad i kategori vardag i hela Sverige, är ju inte fy skam det heller. Ã… andra sidan trodde jag att Alex skulle hamna på första plats, men enligt oddsen så ligger han tvåa efter Mymlan. Nåja, time will tell!

Det ska i alla fall bli skitkul att gå på bloggalan!

För er som fortfarande vill rösta på mig eller någon annan i det Stora Bloggpriset, så kan du göra det HÄR!
(Klicka i högst en i varje kategori och skriv sedan in din e-postadress
längst ner på sidan) Du kan rösta en gång per dag med samma e-post
under en veckas tid.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Jag har i alla fall höga odds i Stora Bloggpriset…

  1. Jag har röstat på dig i tre dagar iaf. Men jag har bara röstat på dig och inte i någon annan kategori? Gills inte mina röster då? =O Vet inte vilka de andra bloggarna är ju och har inte orkat checka läget liksom!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Får man inte klä sig fint om man är tjock?

  3. menuette: Tusen tack!! ♥♥♥

    Tina: Vad jag förstår så ska det räcka med att rösta på en enda…! Tack för dina röster!! ♥♥♥
    Sofie: Nej, det är sant, men liiite realist bör man ju vara också! 😉

  4. Pingback: Tonårsmorsa » Sista chansen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Jag har i alla fall höga odds i Stora Bloggpriset… […]

  2. […] fått flest röster. Enligt Paf ´s odds så bör det vara mellan Mymlan och Alex. Själv bör jag, enligt deras odds vara den där pyttelilla, vita tårtbiten längst ut till höger…! Man uppger att cirka 40 […]