Microbloggar

Det är många som nu bloggar om dessa microbloggar. Jag har inte fått helt bra grepp om det hela, men det verkar Mymlan ha, så hon har gjort en ansträngning att sammanställa och förklara lite runt microbloggar. Mig kan du nu också följa på Twitter. Och här hittar du mig på Bloggy. Jag har ännu inte full koll på vad jag håller på med, men jag försöker lära mig. Expressen skriver visst också om detta idag. Det gör Niklas Söderlund också!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Microbloggar

  1. Pingback: Mikrobloggar ….. « Evas svammel

  2. Kolla också in http://ping.fm/ som är en samlingspunkt för alla möjliga mikrobloggar. Istället för att logga in och uppdatera var och en för sig kan man på ping på ett enkelt sätt uppdatera sin status på samtliga ställen.

  3. Gå in och anmäl er på WessUP.com, SNÄLLA! Det är ganska många där nu men ju fler vi blir……. Ja det kan ju ske något kul där vi alla kan vara med och…….. talar om mer senare.

    Hasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Tonårsmorsa har skrivit om det och hon var också den som tipsade mig. Mymlan har skrivit en mikroblogg för dummies. […]