Nu är det kört…

…för nu är omröstningen avslutad och vi kan bara vänta och se. Det ska bli spännande att se om det är de man har tippat som vinner sina kategorier eller om det är några andra? På måndag får vi resultaten på Bloggalan och nu återstår bara att hitta någon trasa att ta på sig…

Till er som har röstat på mig: TACK så mycket för varje röst ni har givit. De betyder mycket för mig, oavsett hur det går, för det är skönt att veta att det finns någon som tror på en, någon som läser det jag skriver och som visar sin uppskattning för det.

Nu känns det som jag kan skriva lite mer ”fritt” igen. Jag har knappt vågat skriva vissa saker den gångna veckan, av rädsla för att det ska se ut som ”röstfiske”. Haha… Nåja, nu känner jag att jag har fria händer igen och inget som mentalt bakbinder mig!

Dessutom är jag på bättringsvägen, efter att ha legat och vilat, tagit ett varmt bad och tagit det lugnt.

(Detta inlägg tog bara några minuter att skriva, medan det på förmiddagen tog flera timmar, eftersom jag var tvungen att springa och spy, lägga mig och vila på soffan och kom av mig hela tiden! 🙂 )

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Nu är det kört…

 1. Jag har röstat på dig varje dag sedan jag blev uppmärksammad på att det pågick en omröstning, för du skriver om blandade ämnen som intresserar mig -på ett sätt som verkligen berör. Både humor och allvar. Och så har du fin grafik och fina bilder.
  Du är överlägset bäst i din kategori helt enkelt enligt mig.

 2. Varsågod!

  Har också röstat på dej. Ska börja läsa din bok imorgon. Lilleman har fått någon form av flunsa/magsjuka/feber/hosta…. Alltså han är inte såååå aktiv och vill att jag ska sitta med honom i tvsalongen/soffan under filten och mysa. Har läst böcker för jag har sett alla filmer både en och två gånger… Imorgon öppnar jag din bok!

  Hoppas att du piggar på dej!

  Kram Gerd

  Gerd Erikssons senaste inlägg..Bruce Springsteen

 3. Haha, tänkte på det gud så stressande det måste vara för er nominerande dels att producera nya inlägg och sen skriva. Det är jättespännande och jag hoppas verkligen du vinner och gör du inte det har det varit kul att följa. (fast tror att du kan vinna också)
  Nu ser iallfall jag fram emot att få läsa om galan som flera jag följer skall gå på.
  (menar privatbloggarna nu.)
  Är en flitik polikerläsare och brinner för de frågorna där läser jag dock på håll…om du hänger med.
  Helt urblåst i hjärnan, ville säga detta ändå.
  *ler*
  Go girl, kram./Nutte

  menuettes senaste inlägg..Tisdags-Error

 4. Pingback: Ludmillas Blogg » Ingen blogg-gala för mig…

 5. Pingback: Ludmillas Blogg » Tonårsmorsa vann i sin kategori!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] som helst så laddar Tonårsmorsa som så många andra som ska åka med nya kläder och frisyrer och annat flashigt! Det blir säkert […]

 2. […] grattis till Tonårsmorsa som vann inom kategorin Vardag. Nu blev det ju ännu mer synd att jag inte följde med henne på […]