Dagens Mabou

Jag satt och kollade på film med Mabou (6) här på kvällen. Vi såg Bröderna Lejonhjärta. Jag kände inte att jag ville låta honom se den ensam, eftersom den har en del inslag som kan vara lite läskiga för en liten killa. Visserligen var det väldigt dålig kvalité på filmen, eftersom Mabou hade hittat en massa gamla videorullar från när storesystrarna var små. Nåja, filmen är fortfarande riktigt bra, även om man ser särskilt på frisyrerna) att det var ett tag sedan de spelades in.

Nåja, det här med videofilm var tydligt något lite halv-nytt för Mabou. Han har nog inga minnen av tiden innan dvd ´ns tid. Efter bröderna Lejonhjärta slängde han genast in en ny videorulle och när jag sa till om att det var mat, så ville han ”pausa” den. Jag hittade ingen paus-knapp och kom på att eftersom det var video så kan man ju bara stänga av den. Varpå Mabou får ett halvt hysteriskt utbrott för att vi nu måste ”börja filmen från början” när han ätit klart. Haha…

Han har visst mycket att lära. Om den GAMLA tekniken… 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dagens Mabou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.