Dagens Frukost

Dagens frukost EFTER den vansinnigt tidiga fotbollsträningen (som för övrigt gick riktigt galant och Mabou gjorde ett mååååål!!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens Frukost

  1. Skickligt av er att komma upp så tidigt en söndag! Mateo ville också börja på den träningen (antar att det är samma). Som tur var sa han sen att ”jag vill bara gå om de inte skjuter hårda bollar”. Det kan man ju inte veta sa jag, och till slut bestämde han sig för att fortsätta med capoeiran istället.

    Men jag vet faktiskt småbarnsfamiljer som gladeligen åker iväg till simskolor o dyl. kl. 8 på helgerna. Inte vår stil precis…

    Ewas senaste inlägg..Nu är det vår!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Profylax, Massage och Babymarknad

  3. jätte kul att mabbe har börjat om på fotbollen hälsa honom att jag vill ha ett hus sen när han har blivit proffs och har fett med paras ps lycka till imorgon

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.