Profylax, Massage och Babymarknad

Today was a day…

Ja, eftersom dagen började så EXTREMT tidigt med Mabou ´s fotbollsträning, så har jag faktiskt hunnit med en hel del i dag. Först var jag alltså på fotbollsträning med honom. Sedan kom jag hem och käkade min gröt-frukost och efter det så hängde jag med min kompis Sofie, som jag ju ska vara med på hennes förlossning, till Fyrishov. Dock inte för att bada, utan de hade en baby och barnmarknad där. Det är både en avdelning för hantverk, en avdelning för begagnat och en avdelning för nytt.

Vi hade verkligen trevligt! Sofie provade bärsjalar och köpte också en. Mabou hittade ett par nya skridskor och ballonger i alla former och färger, dessutom blev han ansiktsmålad.

Sedan såg vi något vi kände igen, nämligen Ludmilla ´s simskola; Linneá hade också en liten avdelning där.

Efter besöket på Fyrishov åkte vi hem till mig och övade profylax och massage, eftersom jag ska vara med på Sofie ´s förlossning. Isatou (15) och Mabou (6) tyckte nog det såg lite underligt ut, för de hade rätt roligt åt oss…

Nu ska jag bara förbereda mig för en utbildning som jag börjar i morgon och som ska hålla på i nio veckor framåt och dessutom ska jag förstås packa det jag ska ha på mig efter utbildningen i morgon när jag ska gå på Bloggalan för Stora Bloggpriset i morgon kväll.

Hur har ni det så här på Söndagkväll?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Profylax, Massage och Babymarknad

 1. Pingback: Ludmillas Blogg » Ingen blogg-gala för mig…

 2. Grattis till utmärkelsen som du väl var värd! Hipp hipp hurra!

  Oh vad mysigt, jag vill också ha en gravid kompis som jag kan få vara med på förlossningen. Det är min dröm just nu att hitta några kvinnor som är öppna för att ha mig med under förlossningen. Ska göra en doula kurs nu snart och behöver ha den erfarenheten.

  Vad är det för utbildning du ska på… man blir ju nyfiken!

  Kram

  supermoms senaste inlägg..Tonåringarna flyr fältet…

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Vattnet har gått…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] med en hel del idag ser jag på hennes blogg. Gissa om jag blev förvånad när jag hittade en bild på Oscar på hennes blogg. Han står där som 3-åring som modell för våra produkter på Baby- och Barnmarknaden på […]

 2. […] har gått. Hon ringde i morse vid 7.30-tiden och sa att vattnet gått men inga värkar ännu, så hon skulle, efter samtal med sjukhuset, försöka vila några timmar och sedan ringa mig igen, […]