Social comments

Loading Facebook Comments ...

90 svar på ”JAG VANN

 1. Stort grattis!
  (Fy fan, jag blev förresten skitledsen över din reklam. Rädda barnen. Mitt hjärta började dunka och jag fick panik här, trodde det var en riktig chat du hade.. Fy fasiken, händerna skakar fortfarande..
  Jag har högt blodtryck och medfött hjärtfel.)

 2. Rätt låt vann eller hur var det nu? Stort grattis till min favorit till priset och vad gäller Alex så kan han inte jämföras med dig.

  Sov gott och dröm ljuva drömmar Fatou.

 3. Grattis Fatou!

  Det var du verkligen värd, efter allt glädjande som du bjudit oss läsare på under så lång tid.

  Hälsningar
  ~CY

 4. Egenvårdstips, effektiv kur mot sårinfektioner: badda skadad kroppsdel i så hett vatten som möjligt så länge som möjligt. Funkar suvve. Effektiv kur mot hjärtbesvär: fasta.

  Cher = blaha blaha. Här gäller blott Nastassia Kinski, svartapanterbrud från onda 70talet.

  Rösta på Piratpartiet!

  Varsågoda ett recept:

  Isterband Ingestad

  Isterband (från Scan) steks upp i högsta värme med smör, lök, röd paprika, chilisås och rödkryddor (chili, paprika, cayennepeppar, tabasco), salt & peppar och smulas med gaffel efterhand som de spricker. Potatismos, går bra med pulvertyp, kokas upp i kastrull. När steket är färdig hälls alltihop över i kastrullen och rörs om ordentlligt. Klart att serveras.

  Andreas Lundstedt ”hyllades för att ha kommit ut som HIV-positiv”. Vad är det för en merit!?!? Så djävla äckligt.

  Pris och pris, förresten, stora bloggpriset också, Den Nya Vågen har fått sitt Etablissemang. *gäsp* Den verkligt mäktige aktören *surf, surf* här är jag: ett osynligt svart hål, vars enorma gravitationsfält rockenrular hela bloggsfären.

 5. Grattis !! Visste hela tiden att du var bäst.
  Alex Schulman släng dig i väggen här kommer morsornas morsa…….

 6. Fatou owns !

  Hade ingen aning om galan, såg idag på Aftonbladet, har varit och är mkt bizi, ha d så bra and keep it up! GJ! WD! GLHF !! 8D

 7. grattis!!!!!!!!kul att en normal vann..hihihi alltså ej en kändis:-)har 2 barn m pappa från gambia så d blev extra kul att se att du vann….fina kort du har,linda

 8. Helt underbart! Hoppas att du hade en urhärlig kväll! Jag tror att din blogg kraschade igår för jag försökte lägga en kommentar flera gånger men den svalde inte det!

  Ludmillas senaste inlägg..Ensamhet

 9. Pingback: SANDRA » Stora Bloggpriset

 10. Pingback: Ludmillas Blogg » Allas vår Tonårsmorsa

 11. HURRA HURRA HURRA för dig!!!! Det visste jag väl att du skulle vinna. Jag kunde inte vara där, men vi ses en annan gång! HURRA HURRA HURRA för dig!!!

 12. Grattis grattis! Första gången jag kommenterar hos dig, men har läst din blogg i flera år. Älskar också Gambia o ska dit om 2 veckor. 🙂

 13. Här kommer ett till GRATTIS.

  Jag vill bara säga att jag tycker att du verkligen har förtjänat den här vinsten.

  Enligt mig är du den i kategorin ”Vardag” som verkligen bloggar om just din vardag.

  Helt rätt att priset gick till dig.

  Jag är så stolt!
  🙂

  Evas senaste inlägg..Det är vackert hos oss nu …..

 14. Pingback: post bloggala « the real mymlan

 15. GRATTIS!! du såg lite trött ut på bussen hem(2an) satt mitt i mot dig på den full proppade bussen*s*
  Hoppas ni hade det super trevligt med god mat o allt som verkar hört till! fin blogg!
  //lina

  linaas senaste inlägg..UTMANAD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Jag ska genast sluta köpa svart och börja med prickigt. Prickigt ÄR det nya svarta. Upptäckte Tonårsmorsan och kramade lite på henne. Sen avbröt jag ett samtal mellan Marcus Birro och någon, sorry, men […]

 2. […] vad alla är glada för Tonårsmorsas vinst i Stora Bloggpriset igår! Det var oväntat enligt många men ack så välförtjänt. Många […]

 3. […] Och nej, jag är inte ett dugg ledsen för att jag inte vann. Jag är väldigt glad för att Tonårsmorsa tog hem det, och vid närmare eftertanke är hon nog den enda av de nominerade i vår grupp som på riktigt […]