Radiokrönika (19)

Igår var min nittonde radiokrönika på Radio Uppland. Den handlar om Månggifte och bygger delvis på en gammal blogg som jag skrev för ganska länge sedan och som jag vet har använts i vissa skolor i studiesyfte. Krönikan kan du lyssna på HÄR! (Dra fram tidsvisaren till 13.30)

Alla tidigare kåserier och krönikor kan du finna HÄR! Radio Upplands Presentation av mig och några av krönikorna/kåserierna finner du HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Radiokrönika (19)

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Radiointervju

  2. Kul att du vann grattis..
    Kan inte lyssna på dina radio kåserier för mitt internet kraschar då ja trycker upp den sidan som man kan lyssna på dig :S

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Radiokrönika (19) […]