Efterlyses

Idén jag fick idag är enkel och handlar om sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Jag ska försöka köra en intervju-serie i min blogg som ska handla om olika ämnen som intresserar mig och som jag hoppas även ska intressera er. Jag har redan tänkt ut ett tio-tal ämnen som jag hoppas jag ska finna folk som vill bli intervjuade om.

Det finns dock några inplanerade ämnen som jag skulle behöva folk att intrevjua om:

 • Någon som tagit sig ur ett drogmissbruk
 • Någon som tagit sig ur ett alkoholmissbruk
 • Medberoende. Någon som är medberoende men som tagit hjälp för att ta sig ur det eller som jobbar på det just nu

Om du skulle kunna tänka dig att ställa upp i en intervju, som du naturligtvis får vara med och påverka hur det ska se ut, innan jag publicerar det i min blogg. Helst med bild och ditt rätta namn, men det skulle även funka med en ”dold” bild och ett ”anonymt namn” om du vill vara anomym. Om du vill få ut din historia och på så sätt hjälpa mig, så maila mig gärna på: tonarsmorsa@gmail.com

Om du har ideér på ämnen, så lämna gärna en kommentar i min blogg.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Efterlyses

 1. Låter jätte intressant! Är du inne på spelmissbruk (främst data) så har jag en kollega du kan få prata med. Hon är väldigt engagerad och har startat en anhörigförening, då hennes son är dataspelsberoende.

  KRAM

  Soulsisters senaste inlägg..Torsdag morgon

 2. du skulle kunna intervjua någon som tagit sig ur en ätstörning. om du skulle vilja det så är jag villig att bli intervjuad!

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Barnfri eller inte, det är frågan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] besök sedan igår och har njutit av det. Sedan besöket åkte igen har jag suttit och jobbat på den där intervju-serien jag skrev om härom dagen. Den blir större än jag tänkt mig men om jag får gissa så kommer den […]