En toppen idé!

Jag har fått en toppen idé! Det är en idé jag ska utveckla lite mer här framöver, men jag kan i alla fall informera om att det handlar om framtida läsvärda blogginlägg som jag hoppas ska bli resultatet av mina nyfödda ideér.

Eftersom Mabou (6) åkte med mig på tåget till Stockholm i morse, så jag lämnade honom till hans pappa, så kanske det till och med finns chans att jag kan sätta mina planer i verket redan ikväll? I alla fall påbörja dem.

Håll tummarna!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”En toppen idé!

  1. Halkade in… du vet media.. de har ju en förmåga att vilseleda en så man hamnar på de mest konstiga ställen.. 😉 Grattis till bloggpriset får jag väl sent om sidor säga och HJÄLP så snygga dojjor du fick låna!! Värd varje liten blåsa absolut!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Efterlyses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Idén jag fick idag är enkel och handlar om sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Jag ska försöka köra en intervju-serie i min blogg som ska handla om olika ämnen som intresserar mig och som jag hoppas även ska intressera er. Jag har redan tänkt ut ett tio-tal ämnen som jag hoppas jag ska finna folk som vill bli intervjuade om. […]