Jag köper inte det…

Jag kan faktiskt förstå att poliser kan få nog. Att de kan bli jäkligt irriterade och att de kan ha en väldigt hård jargong. Det kan jag fatta. Om jag tycker det är okej? Nej, det tycker jag verkligen inte. Jag tycker inte det är okej att kalla folk för apajävel, blattejävlar och annat…

Det går liksom inte att rättfärdiga. Jag är i alla fall glad att man nu inom polisen väljer att gå vidare för att utreda det som skett!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag köper inte det…

  1. Men jag kan också förstå poliserna! För att efter gång på gång behöva ha med vissa ungdomar att göra som inte visar någon som helst respekt för lag eller ordning! Dessutom är jag trött på att vi inte får säga blatte mm men invandrarna får säga ”svenne” och en massa andra saker, utan att dem kallas rasister!!

  2. Sofie: Ja, det är sant. Det är viktigt att anmäla för att ha det på pränt.

    Soulsister: Jag förstår det, men trots allt så är det de som gjort (sagt) detta som får stå för det! Tack och lov är vi alla olika!

    Dorothea: Som jag skrev: ”Jag kan faktiskt förstå att poliser kan få nog. Att de kan bli jäkligt irriterade och att de kan ha en väldigt hård jargong” Men jag tycker ändå inte detta är acceptabelt. Som myndighetsutövare tycker jag det är ännu viktigare att de har ett professionellt beteende och språk i yrket. Det tycker jag inte att man visar i detta fall.

    Jag hade inte heller tyckt att det vore okej om man till/om någon rullstolsbunden person hade sagt ”din handikappade jävel” eller om en storväxt person sagt ”din feta gris”. Nej, lite bättre omdöme bör man kunna förvänta sig av våra poliser, tycker jag. Vem har sagt att det är okej att säga ”svenne”? Och du menar väl inte på allvar att du inte tycker att ”blattarjävlar” inte skulle vara ett rasistiskt uttalande? För vilket uttalande är DÃ… rasistiskt?

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Rätt ska vara rätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har vid några tillfällen skrivit och lyft fram artiklar och liknande där jag tycker att poliser har betett sig illa. Jag har skrivit om hur jag tycker det […]