Allt är relativt…

Vi kom överens här hemma om att Tonårsdöttrarna skulle städa nedervåningen och jag övervåningen. Eller rättare sagt, jag sa det.

När jag kommer hem idag, så ser trappen ut som på bilden. Det är alltså den NEDRE delen av trappan… Visst borde väl nedre delen av trappan ingå i nedervåningen? Visserligen är några av sakerna Mabous grejer, så de kan jag ta rätt på, men faktum är att resten är just tjejernas. Alltså ytterligare ett skäl att tjejerna borde ha städat det! Eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Allt är relativt…

 1. Om du vill kan jag skicka över maken. Han blir ständigt besatt av städdjävulen, och då går ingen säker. Det farliga är bara att han helt sonika slänger allt som han tycker ligger och skräpar…

  Ewas senaste inlägg..Träningspass

 2. Ha ha.. ja och av någon anledning så verkar saker i trappan inte märkas.. för här är det lika dant.. jag kommer knappt upp för trappen ibland.. men barnen de rusar upp och ner hur lätt som helst.. och har inte några problem alls med det.

  Eliza & Skippers senaste inlägg..Tjött…

 3. Släng allt som ligger i trappan eller skräpar på andra ställen! Förresten hade inte du det systemet en gång i tiden att allt åkte ner i sopsäck o sen kostade det att få sakerna tillbaka? Kanske dags att börja med det igen?

 4. Ewa: Ja, jag skulle nog behöva låna hem honom ett tag…! 😉

  Eliza & Skipper : Precis! För dom är det inga problem…

  Sofie: Jo, jag hade det där systemet ett tag. Jag älskade det. Barnen hatade det. Kanske dags att återinföra? *funderar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.