Vem är egentligen förvirrad…

Ibland gnäller mina ungar på att jag börjar bli gammal, förvirrad eller andra nedvärderande tilltal. Okej, jag brukar kontra snabbt med att mina tonåringar inte är torra bakom öronen, förstår vad livet innebär och andra mindre smickrande saker…

Nu måste jag i alla fall säga att de får sluta kasta sten i glashus.

Att hitta tomma glasspaket i frysen är vardagsmat (eller barnen önskar i alla fall att glass vore vardagsmat) när man har snorungar tonåringar hemma. Att ingen sätter i en ny toarulle när den tar slut, är också vardagsmat (även om toarullar inte är ätbart). Men nu tror jag att de varit mer förvirrade än någonsin.

När jag kom hem idag och öppnade kylskåpet så hittade jag först en stor, silverfärgad, tom bricka i kylskåpet. Av kokos-, choklad- och pärlsocker-resterna var det inte svårt att lista ut att det varit chokladbollar på den!

Sedan tittar jag upp en hylla till och ser strösockret på översta hyllan i kylskåpet.

Till mina barn säger jag nu därför:

 • Förvirring har inget med ålder att göra.
 • Säg inte ett ord nästa gång jag ska ropa på någon av er och råkar rabbla upp alla mina barns namn två gånger innan jag kommer på vad barnet jag ropar på egentligen heter (man kan faktiskt inte ha ALLT i huvudet!)
 • Om jag lägger något fel någon gång och ni kommer med gliringar, så kommer naturligtvis detta blogginlägg att plockas fram och användas mot er, som bevis!
 • Till sist: KASTA INTE STEN I GLASHUS!!

P.S. Ursäkter som att strösocker trivs bäst i kylskåp eller att det är lättare att diska brickor det varit chokladbollar på, om de står i kylen först, kommer INTE att godtas! D.S.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Vem är egentligen förvirrad…

 1. hahah sada bruka ja med gora nar ja va ung o vild vi har sa brottomt da jue man hinner liksom inte med trakiga saker som att plocka undan hihi …. kram pa er nu har ja just ordnat en blogg om livet i portugal kram (du var den forsta blogg jag borjade folja lika bra da som nu)

  jennies senaste inlägg..Night over Albufeira

 2. Detta måste toppas! Slår vad om att mycket konstigt har hittats i kylskåp. Själv hittar jag bara tomma mjölkförpackningar.

 3. *skrattar*

  Hittade en förpackning kokt skina i besticklådan för några veckor sedan. Finns bara en som äter kokt skinka i vårt hus. Jag.

  Förresten. Vad har du för parfym i rökelsen som jag vann? Lukten förnimmer om min farmor. Kan känna hennes närvaro. 4711?

  Kram Gerd

  Gerd Erikssons senaste inlägg..Lite bilder igen..

 4. jennie: Vad kul att du också skaffat blogg. Ja, det är inte lätt när man är ung och har bråttom…! 😉

  Eliza & Skipper: Vad glad JAG är att du hittat min blogg! 🙂 Jadu, kallingar tog nog priset. Till och med värre än strösocker! 😉

  Soulsister: Inte bara bra att veta, VIKTIGT att veta också! 😀

  Esperantistino: Precis! Ska läsa ditt inlägg!

  Siri: Jag tror att ”Eliza & Skipper” toppat det redan med kallingar! 🙂

  Ger Eriksson: Haha. Då kan du inte ens skylla på ungarna! 😛

  Jag har ingen aning om parfym, eftersom Isa köpte den färdig åt mig i Gambia men ofta kör man lite ”tager vad man haver” så det är nog inte omöjligt att det är 4711! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.