Barnfri eller inte, det är frågan…

Nej, jag har inte glömt bort att jag har en blogg, trots att jag inte har skrivit på hela dagen, men sedan igår har jag skaffat mig ett liv…

Nej, det har jag förstås inte gjort. Jag har bara skaffat mig ett tillfälligt liv mellan bloggarna. Jag hade besök sedan igår och har njutit av det. Sedan besöket åkte igen har jag suttit och jobbat på den där intervju-serien jag skrev om härom dagen. Den blir större än jag tänkt mig men om jag får gissa så kommer den att bli riktigt bra!

Tanken var att jag skulle vara barnfri från igår till idag men det har bara funkat sådär… Först ringde Jai (17) och sa att hennes kompisar var utanför för att de skulle hämta något. (De skulle låna mitt bredband). Strax därefter kom Binta (19) hem och skulle hämta grejer hon glömt. Sedan skickade Jai ett nytt sms: ”Mamma, hämta väskan i mitt rum…mina kompisar står utanför och ska hämta den…”

Sedan kom Isatou (15) hem och hon skulle också hämta grejer. Sedan hade jag några ensamma timmar. På morgonen kom dock Isatou hem igen och sedan ramlade Binta hem ganska snart för hon hade ingen mat hemma och då är det ju praktiskt att ha mamma till hands…

Ja, så den där barnfria halva helgen kunde jag se mig i himlen efter. Men jag ska inte klaga. Jag fick ju i alla fall sova barnfritt…! 😉

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Barnfri eller inte, det är frågan…

 1. Ska bli jättespännande att läsa serien.
  Själv är jag ganska ung o har en pappa som använder droger. Vi har ingen kontakt nu, men jag känner då och då att det är ingen annan som tar tag i honom, jag borde hjälpa honom.. Kanske du kan få tips eller något från dem du intervjuvar hur man som medmänniska ska slippa dessa skuldkänslor, och hur man faktiskt kan hjälpa den beroende..
  tack

 2. Barnens Hjältar: Så sant som det är sagt! Hoppas du får en fin kväll själv!

  Anonym: Jag är ledsen att du får uppleva det. Hoppas du läser min serie, för där tar jag också upp om stöd man kan få som medberoende. Just skuldkänslor är ju vanligt att man får med en anhörig som missbrukar, men dessa medberoendegrupper brukar vara bra på att hjälpa till med just sånt. Jag vet att vuxna barn och Al-Anon är bra på det där. Googla gärna för mer information! Kram!

  Smilla: Precis! 😉

  Soulsister: Absolut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.