Att bekänna politisk färg…

theWitch blogg, fann jag en rolig grej. Man kunde skriva in sin bloggadress och sedan se vilka politiska partier man bloggar mest likt. Även om jag inte röstar på det parti som ”vann” så ligger det säkert en del i det hela. Men en del stämmer inte alls, jag blev helt klart förvånad. Kolla HÄR!

10

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Att bekänna politisk färg…

  1. Att du blev till största del sosse förvånade mig inte mycket men att de blå partierna fick så många procent sammalagt var ju lite förvånande. Lutar nästan åt att du röstar på koalissionsregeringen Rangfeldt nästa gång :)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.