Feedback önskas

Jag måste säga att jag är väldigt glad för att jag satt igång denna intervjuserie. Jag tycker att det är väldigt intressant att ta del av andra människors liv. Jag är glatt överraskad att så många väljer att dela med sig så öppenhjärtligt! Jag tycker att det är viktigt att vi lyfter fram även svårare frågor och inte bara tillåter att de tabubeläggs. Vi måste våga se dem, för att förstå och för att kanske vara ett stöd för våra medmänniskor när de går igenom olika typer av kriser i livet. Men även för att kunna påverka i högre nivåer för att det är viktigt att folk i kris kan få stöd och hjälp från samhället.

Men jag tror också det är viktigt att visa att man kan gå igenom fruktasvärda händelser i sitt liv, men ändå resa sig. Resa sig och gå vidare och bli en hel människa, även om ryggsäcken är tung.

Det var länge sedan jag slutade att ”fiska” efter kommentarer, men jag gör det nu. Jag ser i min besöksstatistik att jag har väldigt många besökare just nu, men jag är övertygad om att de som har blivit intervjuade skulle uppskatta lite feedback på det som de har gått ut med. Därför ber jag er som sitter och överväger att lämna en kommentar, att göra det i intervju-inläggen.Om ni själv har någon fråga att ställa, så skulle det inte förvåna mig om de jag intervjuar svarar! 🙂

Tack för att ni läser!

Intervjuserien hittills:

Till er som bloggar och tycker att denna intervju-serie är viktig, påminner jag om blogg-världens privilegium att länka de intervjuer du tycker är viktiga, i din egen blogg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Feedback önskas

  1. Här kommer lite feedback.Jag skulle önska att dom djupa, känsliga ämnen dom handlar om inte låg så nära varandra i tiden.Jag behöver i alla fall en stund att tänka och bearbeta innan något vettigt kommer upp i skallen.Läsningen är tung men viktig, så att det påminner om sorgens faser man går igenom innan man kan reflektera.Och här lämpar sig absolut inte bloggens kramar sig alls.Ett kanoniniativ som kanske inte behöver så många kommentarer, det kanske räcker med att veta att folk läser av statistiken.Jag vet att min blogg har funkat så ibland, att en del helt enkelt inte orkar läsa smärtan jag bär.Så har dom kommenterat.
    Ã…h, lika svårt att feedbacka detta inlägg som intervjuerna du gjort so far.

    Vbs senaste inlägg..Varmt och kallt fotbad

  2. Vb: Ja, det kan vara så att de kommer tätt, men om man tycker de är jobbiga att ta till sig med en om dagen, så kan man avvakta och gå tillbaka. I fliken ovan som heter ”Favoritinlägg” finns alla intervjuerna längst ner i inlägget. Så de blir lätta att hitta om man vill gå in och läsa efteråt!

    Ja, för mig ser jag ju att folk läser och kommentarer är i och för sig alltid roligt att få, men jag har inget behov av att folk ska kommentera bara ”för att”, liksom, jag tänkte mer på att de som blivit intervjuade kan känna sig intresserade av feedback. Men det är kanske som du skriver, att folk behöver tid för att smälta när det är tunga ämnen. Tack för din feedback, Vb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.