Män utan handväska?

Nu börjar det i och för sig finnas män som väljer att bära handväska. Men de är få. Själv fattar jag bara inte hur de klarar sig utan? Vart får de plats att lägga plånbok, almanacka, hårborste, läppglans…?

Eller juste ´! De kanske inte har allt det där med sig?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Män utan handväska?

  1. I Frankrike ser man inte en man utan handväska! Jag skrattar lika gott varje gång, vänjer mig aldrig vid synen:-) ”var ska jag annars lägga plånbok och nycklar” säger dom till sitt försvar.. I fickan, kanske? Funkar ju för män i resten av världen…:-)

    Fransyskans senaste inlägg..Körtelfeber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.