Fredag den 13:e

Jag sticker inte under stolen med att jag är väldigt skrockfull. Ändå försökte jag att låtsas om inget i dag och jag gjorde allt det där som jag hade planerat. Inget hände! Jag har inte haft det minsta lilla otur idag (peppar, peppar), trots att det är fredag den 13:e.

Däremot måste jag få dela med mig av bilder på en superhäftig lekpark i Liljeholmen utanför Stockholm som, inte helt förvånande, heter Fruktparken! (Avslöja bara inte för Mabou att jag har varit där utan honom…!)

Vilken unge skulle inte vilja leka i den parken?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Fredag den 13:e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.