Roligt Test

Ett roligt test på vilken typ av förälder du är, har de i allt om barn. Klicka HÄR om du vill testa! Enligt det här testet (hur tillförlitligt det är framgår inte 🙂 ) så gick det vägen för mig, här är mitt resultat:

”Sunda Sofia! Du är en balanserad förälder som oroar dig en del, men inte går till överdrift. Fortsätt så!”

*Andas ut, tur att jag klarade det…* Nu kanske jag ska testa att svara ärligt också… 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Roligt Test

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.