Bok-SM 2009

Jag har tidigare skrivit om att det pågår en manustävling. En massa människor skickar in sina manus och vinnaren får ett förlagskontrakt. Själv är jag inte med i tävlingen, dock tycker jag det är ganska intressant att smyga runt och läsa de olika manus som är med och tävlar.

Ett manus har jag hittills fastnat extra mycket för. Det är mauset Amorgos Systrar av Kristina Grahn. Provläs gärna och rösta sedan på manuset om du tycker om det. Tänk bara på att man måste rösta på tre förslag för att röstningen ska gälla. Rösta kan du göra genom att registrera dig på Kapitel 1.

En annan bok jag vill tipsa om i tävlingen är Mamager 08- agent till 8 av Nina Blad.

Apropå böcker så vet ni väl att ni kan beställa min bok ”En Tonårsmorsa mitt i Livet” HÄR!

Follow Tonårsmorsa

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Bok-SM 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.