Veckans Kåseri (20)

I dag sändes mitt radiokåseri igen. Det handlar om skillnaden mellan Stockholmare och Uppsalabor. Du kan lyssna på Kåseriet HÄR! (Det är lättare att lyssna nu, bara att välja spelare, du behöver inte dra fram någon tidslinje)

Andra kåserier/krönikor kan du lyssna på HÄR! Alla radiokåserier/krönikor kan du finna HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 reaktion på “Veckans Kåseri (20)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.