Livet har sina goda stunder, det har inte Lisa Magnusson just nu…

Jag läser Lisa Magnussons blogg om ostbågar och trots att jag inte äter ostbågar, så får jag mig i alla fall ett rejält skratt. Sedan läser jag kommentarerna och undrar om folk verkligen inte har någon humor?

Det tror jag Lisa också undrar, för hon skriver sedan DETTA inlägg!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Livet har sina goda stunder, det har inte Lisa Magnusson just nu…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.