Världens bästa kille fyller sju

Nog för att jag är oerhört partisk, men det är vi väl alla när det gäller våra barn?! Idag är det i alla fall en alldelens speciell dag, för idag fyller världens goaste kille sju år.

Sju år. Långt borta från tiden när han ansåg sig vara Spiderman. I stället har han börjat spana in tjejer. Inte så mycket än och om man nämner någon tjej och frågar om hon är fin så blir han VÄLDIGT upprörd. Men ibland, när vi är ensamma, jag och Mabou, då kan han visa mig någon tjej i någon tidning eller på TV och säga: ”Visst är hon snygg, mamma…?!” Han plirar lite med ögonen och ler lite finurligt, mest för att kolla min reaktion, tror jag.

Hur som helst så fyller alltså vår härliga Mabou, familjens enda kille sju år idag och nu är han verkligen en stor pojke!

MASSOR AV GRATTIS TILL MABOU!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Världens bästa kille fyller sju

  1. Grattis Mabou! Vad stor han har blivit 🙂 Kommer ihåg Spider Man-tiderna *snyftar* Och kommer ihåg när JAG var 7 år… Tio år sedan nu. Ã…REN BARA RINNER IVÄG!!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Hur man går igång en tonåring

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Dammråttor stora som kossor

  4. Pingback: Tonårsmorsa » Låt inte kalaset ruinera dig

  5. Pingback: Tonårsmorsa » Mabou förhandlar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Igår när Mabou fyllde sju år, så fick han öppna presenter på morgonen innan skolan. På kvällen skulle familjen fira lite med tårta. Isatou (15) ville göra tårtan. När jag kom hem från Stockholm, hade Mabou dock somnat på soffan, så vi valde att vänta tills idag med att göra tårtan för att han inte skulle missa tårtan.(På Lördag ska han få ha kalas på Nickis och efter det kommer släkten hem till oss på lite tårta) […]

  2. […] morgon ska vi fira Mabou ´s födelsedag, men innan dess ska jag sova ut. I alla fall till klockan nio. […]

  3. […] I Februari fyllde Mabou sju år. Det har varit en trend i hans klass att fira kalaset på leklandet Nickis. Nästan varje kalas det senaste året har alltså varit på Nickis. Dessutom är det en ny trend att man bjuder HELA klassen om man ska ha kalas. Det tycker jag är en sund trend, för precis som jag nämnde i intervjun tror jag det kan motverka mobbing, grupperingar och utanförskap. Mabou frågade mig därför för länge sedan om han också kan få ha kalas på Nickis. Med det där Mc Donalds-kalaset i minne svarade jag genast ja och gladde mig åt att få ett till praktiskt, enkelt och billigt kalas. Ack, vad jag bedrog mig. Några veckor innan Mabou ´s eget kalas var vi på Nickis till ett annat kalas han var bjuden på. Jag passade då på att boka Mabou ´s kalas. Jag höll på att trilla baklänges. Det kostar nämligen 110 spänn per unge att ha kalas på Nickis. Med en snabbräkning på 20 ungar så var jag alltså uppe i 2200 spänn, bara för kalaset!! Det enda som ingår är en korv med bröd, 1 ½ timmes lektid, saft till barnen och en liten godispåse med sig när man går hem!! (Då ska man inte glömma att min äldsta Binta fyllde 20 år några dagar senare också… ) […]

  4. […] Då var det 20 spänn i veckan. När han fyllde sex år så höjde jag till 25 spänn. Sedan han nu fyllde 7 år försöker han åter förhandla upp den. Han tycker 30 spänn i veckan är rimligt. Jag minns inte […]