Dammråttor stora som kossor

Det finns få saker som är så skönt att uppleva som fredagar. Idag har jag nästan bara gått och tänkt på att jag vill sova ut, i alla fall längre än klockan 05.00 på morgonen. Jag var verkligen trött i dag. Igår var jag uppe och storstädade halva natten och somnade inte förrän vid kl. 03.00 och sedan sov jag alltså bara två timmar för att sedan åka till utbildningen i Stockholm.

Nu kan det ju verka galet att vara uppe och städa nästan hela natten, men faktum är att det inte bara var stökigt här hemma, utan det var värre än ett bombnedslag. Dammråttorna började lyfta upp hela sängbottnarna så man kände det som om man låg och guppade på havet när man sov. Det var inte heller lätt att få ut dem. Jag ställde mig på knä och så raddade alla fyra barnen upp sig i en rad bakom mig, där de höll mig och varandra om midjan och sedan började jag att dra ut de där förskräckliga dammråttorna från under sängarna. Till slut kickade vi ut dem.

Sedan rensade jag diskbänken och upptäckte att den faktiskt fanns någonstans längst därunder röran. Några av er minns kanske hur roligt vi hade här hemma med att plocka i och ur diskmaskinen när jag äntligen skaffade en efter alla dessa år som jag levt utan diskmaskin. Om jag säger så här: ingen här hemma är fullt lika sugen längre på att plocka i eller ur diskmaskinen.

Jag har i alla fall mamsen på besök här i helgen och hon står och bakar swartswaldstårta i köket, själv håller jag på att tvätta. En del av er minns kanske att det är min favorittårta! (Inlägget skrevs av min väninna Alter Ego, som gjorde en gästblogg hos mig när jag fyllde år 2006!)

I morgon ska vi fira Mabou ´s födelsedag, men innan dess ska jag sova ut. I alla fall till klockan nio. Minst!

Till er alla önskar jag en riktigt trevlig helg!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dammråttor stora som kossor

  1. Jag drömde om dig i natt! Mycket, mycket märkligt… Jag var hemma hos dig. Du hade egentligen inte tid med mitt besök. Jag pratade med Mabou. Tjejerna kom och gick med kompisar. Du skulle skriva inlägg och plugga och var jättetrött. Dammråttor… Ja – de fanns! : )

    Ludmillas senaste inlägg..Sol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.