Helgen i bilder

Vi har haft en toppen helg här hemma. Jag har ju min mamma på besök och hon har skämt bort oss med palt, som vi älskar. Mabou har haft sitt kalas på Nickis. Vi har firat Binta ´s 20-års dag som egentligen är i morgon. Vi har också ätit världens godaste, hemgjorda swartswald-tårta, med riktig nötbotten och ingen fuskig marängbotten.

Dessutom fick vi ett announsment! Min bror Fredrik har friat till sin sambo Frida när de nyligen var på resa i Costa Rica! De var också på besök i helgen och nu ser jag fram emot förlovningsfesten!! MASSOR av GRATTIS till er!!

Min coola brolla med ny stil (han erkände själv att han börjar få en för tidig 40-årskris!)

En annan bror och hans fästmö som alltså har förlovat sig nu!

Min blivande svägerska, vacker som bara den!

Isatou och Kribban (min brors bonusson) busbråkar!

Kamelen ritar (min brorsdotter)

Jag och min andra svägerska Karin (Kribban och Kamelens mamma, som jag presenterat tidigare)

Palt

Mer palt (Det fanns köttfärsbiffar för de som inte äter palt)

Binta tjuvfirar sin 20-års dag!

Sofie som jag fått äran att vara med på hennes kommande förlossning (beräknat om fem dagar)

Världens godaste swartswaldstårta!! Tack mamma!

Hoppas ni själva har haft en trevlig helg!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Helgen i bilder

 1. Intressant!
  Jag är själv uppvuxen i Schwartzwald och trodde att man skull få facit om det skulle vara maräng eller nötbotten med en Schwarzwaldtårta om man åkte dit igen. Vi fick tji… Det var ingetdera… Det var vanlig tårtbotten och sedan körsbärskräm.

  Men Schwarzwaldtårta-namnet fanns inte överhuvudtaget. Det heter Kirschentarte. (Körsbärstårta).

  Vi har i alla fall haft varianten med maräng idag på Jonas 11-årsdag!

  Ludmillas senaste inlägg..Att mista sin mamma i självmord

 2. Vilket tempo helgen har gått i!
  Först GRATTIS Binta! Kamelen har vuxit, så rar, och visst är det den brorsan jag träffade hos dig?Grattis till dom (paret alltså).

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Utmanad

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Låt inte kalaset ruinera dig

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Ã…kanten i ösregn

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Åkanten i ösregn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] 4 favoriträtter: grekisk mat, grillat, palt, […]

 2. […] köpte presenter och sånt till sina barn förstås, utöver det här med kalaset. Ibland hade vi släktingar som kom för att fira från andra städer, vilket innebar att man för enkelhetens skull ville ordna mat och sånt […]

 3. […] Min brors blivande fru fick anledning att visa upp diamantringen. (Förlovningsring) […]

 4. […] Min brors blivande fru fick anledning att visa upp diamantringen. (Förlovningsring) […]