Bintisen fyller 20

Jag har svårt att tro att det är sant, men idag är det faktiskt 20 år sedan jag blev morsa!! Min äldsta dotter Binta fyller nämligen 20 bast idag!!

Jag kan inte tro det. Tiden har gått så fort, samtidigt som om man tänker tillbaka på allt vi har gått igenom under dessa år, så kan man nästan tro att det handlar om flera livstider!

Jag var ung när jag fick Binta, jag hade fyllt 18 år bara ett par månader innan hon föddes. Vad mycket jag har lärt mig av mina år som mamma!! När jag var lika gammal som Binta är nu, d.v.s. 20 år, så väntade jag redan barn nummer två, som var Jai (som fyller 18 i Maj)

Jag måste säga att det är Binta som lärt mig allt om vad riktig, villkorslös kärlek är. Det är Binta (och senare även mina andra barn) som fått mig att förstå vad som är meningen med livet, hur klyschigt det än låter!!

Tack Binta, för allt du gett mig, för all den kärlek du ger! Tack för att du är den du är! Jag älskar dig gränslöst och du är solstrålen i mitt liv!! TACK FÖR ATT DU FINNS och MASSOR AV GRATTIS PÃ… DIN 20-Ã…RS DAG!

Att finna i Binta ´s babyalbum:

TILL DIG

Du min förtvivlan och min kraft,
du tog allt eget liv jag haft,
och därför att du krävde allt
gav du tillbaka tusenfalt. *Karin Boye

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Bintisen fyller 20

 1. Grattis till en 20åring!!!
  Ja, det går fort – ibland allt för fort känns det som 😉 Men, som gubben sa vid något tillfälle – Det värsta är när de börjar passera en själv i åldern, hihihi… Dålig humor i den här familjen, vet!!! 😀
  Må så grankott…

  Bim HDs senaste inlägg..Måste man blogga innan jobbet?

 2. Ja visst är det otroligt Binta är 20 år. Som hon sa själv till mig när jag påpekade hur snabbt tiden gått: Face it. Du börjar bli gammal…Ha ha.
  Fatou tänk att du var mamma i Bintas ålder!

 3. Grattis till Binta! Min äldsta son fyllde 21 den 28/2 och igår samma dag som Binta fyllde min lilla buse 8. Tiden bara flyger iväg! Man kan knappt fatta att man har barn i 20-årsåldern när man själv fortfarande känner sig som knappt 30. Hihi! Snarare gammal tant…

  supermoms senaste inlägg..Det bidde en dammsugare…

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Låt inte kalaset ruinera dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] och en liten godispåse med sig när man går hem!! (Då ska man inte glömma att min äldsta Binta fyllde 20 år några dagar senare också… […]