Fatou effektiv

Idag har jag hunnit duscha, väcka Mabou, skriva en krönika, öva in två texter, ett möte på Radion där ett kåseri även sändes (har inte hunnit lyssna på det själv, men jag letar upp det och lägger ut det ikväll!), hämta rekvisition till biljetter på jobbet, lösa ut biljetterna och nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm (har precis passerat Märsta) och bloggar. Och klockan är bara 10.04.

Wow, vad effektiv jag känner mig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Fatou effektiv

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Veckans radiokåseri (21)

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Veckans radiokåseri (21)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag lovade igår att lägga in länk till gårdagens radiokåseri, nu bidde det inte igår, men länken kommer nu i stället. […]

  2. […] Jag lovade igår att lägga in länk till gårdagens radiokåseri, nu bidde det inte igår, men länken kommer nu i stället. […]