Mikroblogga med humor

Jag är med både på Twitter och Bloggy, även om jag kanske inte är superaktiv på någon av dem. I morse när jag skulle gå in på Twitter, skrev jag dock in adressen för hand, för en gångs skull och skrev fel. Jag skrev twitter.se i stället för twitter.com och hamnade HÄR! Läs särskilt de sista raderna…

Medge att det vart ganska roligt eftersom det var så oväntat…

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Mikroblogga med humor

  1. Tanken slog mig idag: Vad vann du egentligen på Stora Blogg Priset? Var det bara äran eller fick du även någon form av pris som present eller prissumma?

    Kram Gunilla
    (som vill vara nyfiken idag)

    Gunillas senaste inlägg..Tänk om….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.