Viktig artikel att uppmärksamma

Aftonbladet skriver om det idag:

HÄR, HÄR och HÄR!

De ensamstående föräldrarna! Jag trivs väldigt bra av olika skäl att bo själv med mina barn. Jag upplever att vi har en nära och bra relation till varandra. Jag upplever också att vi ger och tar kärlek mellan varandra, att vi har demokrati och yttrandefrihet i hemmet.

Vi har mat och husrum. Det viktigaste, med andra ord.

Ändå saknar jag ofta det där lilla extra och framför allt saknar jag några som helst ekonomiska resurser när det krisar. Jag har haft det ännu sämre än jag har det i dag och jag är fullt medveten av att det finns många i min situation som har det ännu mycket sämre. Därför är det viktigt att media tar upp dessa ämnen. Livet blir extremt tungt för barn och föräldrar när varje enskild dag är en ekonomisk kamp…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Viktig artikel att uppmärksamma

 1. Min mamma är ensamstående, och vi har haft det väldigt gott ställt, men hon har varit så ruggit smart. Samtidigt hade vi säkert kunnat ha det ännu bättre med två inkomster – men inte nödvändigtvis. Trygghet och kärlek är så mycket viktigare än pengar – det tror jag du och dina barn är levande bevis för! 🙂

  Annas senaste inlägg..Affärskvinna?

 2. Det finns många fall där barnens pappa hindras att ha en aktiv del i deras liv eftersom han motarbetas av mamman. Sen sitter hon och klagar i sin livslögn.

 3. Ludmilla: Den frodas…

  Anna: Ja, kärlek och trygghet kommer man långt på, men ekonomisk stabilitet gör att man slipper en hel del kamp, oro och sömnlösa nätter, dock…! Vilket i det långa loppet innebär mer energi och kraft till barnen när inte var och varannan dag är en ekonomisk kamp. TACK! 😀

  John Apse: Ja, det finns det absolut, men det tycker jag är ett helt annat ämne. Därför har jag skrivit om det i ett helt annat inlägg, som handlar om just det:
  http://fatou.se/2008/03/25/for-barnens-basta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.