Desperat Tonårsmorsa bloggar från iskall altan i Stockholm

Jag tror knappt själv att det är sant, men jag sitter ute i kylan och bloggar från brorsans balkong. Det kan ju verka ganska desperat, men eftersom jag inte hunnit blogga på hela dagen och nu sitter och väntar på brorsan så jag kan lämna Mabou här, eftersom han ska spendera helgen hos brorsan och hans familj så tänkte  jag att lika väl som att sitta här och bara frysa, så kan jag ju lika väl sitta här och blogga och frysa.

Eftersom Mabou ska hit till Stockholm över helgen och jag ändå går min utbildning och vi för en gångs skull kunde sluta i rimlig tid, så tyckte jag det passade bra att han fick följa med mig på utbildningen. Det har gått jättebra och han har skött sig exemplariskt, även om han hade lite myror i rumpan de sista 20 minuterna.

Tanken är att jag ska vara barnfri denna helg och ägna mig åt andra trevligheter än barnen. Men jag vågart inte riktigt tro det ändå, för mina senaste barnfria helger har av olika anledningar inte riktigt blivit som jag har tänkt. Antingen har det blivit allt annat än barnfritt, eller så har de lyckats hålla sig hemifrån i max ett dygn.

Nåja, man tager vad man haver, som Kajsa Varg sa.

En trevlig helg önskar jag alla i alla fall, inklusive mig själv!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Desperat Tonårsmorsa bloggar från iskall altan i Stockholm

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Dagens Mabou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Desperat Tonårsmorsa bloggar från iskall altan i Stockholm […]