Vattnet har gått…

Vattnet har gått. Hon ringde i morse vid 7.30-tiden och sa att vattnet gått men inga värkar ännu, så hon skulle, efter samtal med sjukhuset, försöka vila några timmar och sedan ringa mig igen, om inte värkarna satte igång…

Nu har det gått flera timmar. Inte ett ljud. Jag ringer hennes föräldrar. Inget svar. Ringer hennes mobil. Avstängd. Här sitter jag och undrar hur jag ska kunna vila nu…?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Vattnet har gått…

  1. Men, ringt till sjukan?Vattnet kan faktiskt gå flera dagar innan förlossningen, t.om veckor i sällsynta fall.Nä men få tag på henne, har någon annan som är med henne?

    Vbs senaste inlägg..Mjukt klonk

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Ingen panik…

  3. Nilla: Klicka på länkarna bara, så kan du läsa! 😉

    Vb: Ja, fast de brukar säga att man ska komma in om det är vattnet som gått, men nu var det nog inte så, men det var mycket snarlikt. Det kan ta några dagar till… But I ´m ready! 😀

  4. Pingback: Tonårsmorsa » Graviditetskänslighet eller Afrikalängtan?

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Vattnet har gått… […]

  2. […] om i inlägget där jag blivit utmanad. Men nu sitter jag här och bölar. Antingen har jag blivit smittad av graviditetskänslighet, eller så var det allt för länge sedan jag var i Afrika… Så nu måste jag lägga in […]