Frukosttips

Helt apropå att jag sitter på tåget till Stockholm, inte hann äta frukost och är ruggigt hungrig:

På Centralen i Stockholm finns det en liten smörgåsshop med de godaste mackorna man kan få till frukost. Det ligger mellan Burger King och Pressbyrån, snett mitt emot Pizza Hot (som för övrigt har ruggigt gott vitlöksbröd). I den del av Centralen där Uppsalapendeln och Arlandatåget brukar gå ifrån.

Smörgåsen med kalkon (det finns andra pålägg också) och grovt bröd och sallad kostar 25 spänn och är värd varenda krona. Tyvärr säljs den bara före klockan 11.00 på morgnarna, sedan säljer de lunchmackor som jag inte testat.

Det när bara ett enda fel: När jag åker på morgonen skulle det vara mer
praktiskt om de såldes i Uppsala så jag kunde käka den på tåget. Men de
är så mycket godare än de som säljs i Pressbyrån i Uppsala att de är
värda att vänta på…

Om du har vägarna förbi: testa en macka!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Frukosttips

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.