Graviditetskänslighet eller Afrikalängtan?

Jag skulle bara lägga upp ett videoklipp på en låt som jag tycker om i inlägget där jag blivit utmanad. Men nu sitter jag här och bölar. Antingen har jag blivit smittad av graviditetskänslighet, eller så var det allt för länge sedan jag var i Afrika… Så nu måste jag lägga in låten igen och be er slå på den på helskärm när ni tittar och lyssnar på videon.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Graviditetskänslighet eller Afrikalängtan?

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.