Jag tror ta mig f*n inte det är sant…

Att det är pommesfrites-fester här hemma på nätterna ibland, har jag skrivit om tidigare. I morse när jag vaknade och kom ner i köket, så ser jag att fritösen står framme. Fritösen med lite kvarglömda pommes i. Jag blir lite irriterad över att ”någon” som senare ska visa sig vara Jai (17) har tagit fram hela fritösen, eftersom det går åt otroligt mycket matolja när man använder den och att jag därför brukar vänta med att ta fram den tills vi ska fritera mycket och inte bara lite pommes…

*Men vänta nu!* Då kommer jag på att min matolja nästan är slut. Jag tänkte nämligen köpa det igår, men eftersom jag hade mycket tungt att bära, så bestämde jag mig för att vänta och köpa det en annan dag. Jag tittar upp ovanför köksfläkten där jag brukar ha matoljan och konstaterar att det inte står någon matolja där. *Men vänta nu!* (En gång till…) Där står inte heller någon nyinköpt-svindyr-olivolja-som-jag-brukar-vara-assnål-med-och-bara-använda-någon-matsked-av-för-att-den-är-så-förbannat-dyr!!

Kastar mig mot soporna. Mycket riktigt, där ligger en stor, tom flaska olivolja som näst intill ruinerar mig när jag väl köper den.

Jag: (Vrålandes) ”JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI! HAAAR DU ANVÄNT OLIIIIIIIIIIIIIIVOLJA FÖR ATT FRITERA POMMES FRITES??????????????”

Jai: Ja, det var ju slut på matoljan…

Jag tror fan inte det är sant!!

Bästa hälsningar från en asförbannad Tonårsmorsa, som åker till kursen i Stockholm nu och passar på att spana in om det finns någon motsvarighet till förr i tidens Malmskillnadsgatan, som jag kan spendera någon timme på, så jag har råd att köpa ny olivolja. Grrrr………

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Jag tror ta mig f*n inte det är sant…

 1. Den friterade potatisen måste ha varit otroligt god.
  Sparade hon någon till dig så att du fick smaka?
  😉

  *retas lite*

  Skämt och sido.
  Jag skulle ha varit galen.
  Riktigt fin olivolja är ett måste och jag förstår att du är sur.
  Men ni kanske kan dela på kostnaden för en ny?

  Evas senaste inlägg..Handla hemma eller på Internet?

 2. Ursäkta mig men jag skrattade igenkännande även om det aldrig har gällt olja men annat dyrt och lyxigt som liksom va, nej eller jo men.

  Förtvivlanskänslan har varit stor mången gång men nu går det att skratta och ditt inlägg fick mig att skratta ordentligt.

  Låt henne betala hela oljan själv och göm den sedan under din säng. (den måste ju inte stå kallt 🙂 )

 3. Birsen: Så jag slipper prostituera mig, menar du? 😉

  Ludmilla: 😀

  Sofie: Yes! Våga vägra prostituera sig för en olivolja! Eller nåt…

  Vb: Men orka ta sig till en sån affär först och sedan kånka hela vägen hem…?

  Eva: Precis vad jag blev! 🙂

  Carina: Den bjuder jag på! 😉

 4. Hahahah! Ã…h förstår precis frustationen där! Aså man känner verkligen igen sig i dina familje-inlägg. Fan, men pommes frites är det godaste man kan äta på natten =)

  Pascales senaste inlägg..SLUTA SNO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.