Utmanad

Och så har jag blivit utmanad av Popsan. Här kommer den:

– 4 jobb jag har haft: lärarassistent, egen företagare, affärsbiträde, säljare

– 4 ställen jag har bott: Härnösand, Sundsvall, Söråker, Serekunda

– 4 språk jag talar: svenska, engelska, (lite, lite Wollof)

– 4 favoriträtter: grekisk mat, grillat, palt, älgstek

– 4 saker jag säger FÖR ofta: holy macarony, (hur heliga nu makaroner är?) precis, chayla gonajla, ”vem har inte tagit undan sina saker…”

– 4 saker jag är bra på: skriva, prata, skratta, vara positiv

– 4 saker jag är dålig på: festa loss, handarbete, hålla kontakt med folk, laga vardagsmat

– 4 saker jag inte kan tåla: dryga människor, orättvisor, dömande människor, äta under stress

– 4 bästa låtarna: Mama av Brenda Fassie, 4444 av Youssou N ´dour, New Africa av Youssou N ´dour, It ´s a pity av Tanya Stephens, I ´ve got you babe av Lucky Dube (R.I.P.), Give me one reason av Tracy Chapman (Nej, det var helt omöjligt att bara välja 4 låtar!)

– 4 jag utmanar: Livet med 5 barn under 6 år, Jenny Ringblomma, Anton, Lilla My och naturligtvis får du som inte står med och ändå är sugen, göra utmaningen!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Utmanad

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Graviditetskänslighet eller Afrikalängtan?

  2. Tanya Stephens låt Its a pity är en av mina favoritlåtar med! Va glad jag blev av att höra att de är flera än jag som diggar henne! 🙂 Älskar din blogg! Du och din familj verkar vara helt underbara! Älskar att läsa dagens Mabou! Kram kram

    Marias senaste inlägg..Fullt ös medvetslös

  3. 5barnunder6år: Nice! Ska kolla!

    Maria: Ja, jag är också galen i den låten!! Kul att du gillar min blogg! Jag tror att jag och familjen är som familjer är mest: lite galna, väldigt mycket vardag och en del roligt! 🙂 Dagens Mabou är en av mina egna favoriter! 😉 Kram! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.