Utmanad

Och så har jag blivit utmanad av Popsan. Här kommer den:

– 4 jobb jag har haft: lärarassistent, egen företagare, affärsbiträde, säljare

– 4 ställen jag har bott: Härnösand, Sundsvall, Söråker, Serekunda

– 4 språk jag talar: svenska, engelska, (lite, lite Wollof)

– 4 favoriträtter: grekisk mat, grillat, palt, älgstek

– 4 saker jag säger FÖR ofta: holy macarony, (hur heliga nu makaroner är?) precis, chayla gonajla, ”vem har inte tagit undan sina saker…”

– 4 saker jag är bra på: skriva, prata, skratta, vara positiv

– 4 saker jag är dålig på: festa loss, handarbete, hålla kontakt med folk, laga vardagsmat

– 4 saker jag inte kan tåla: dryga människor, orättvisor, dömande människor, äta under stress

– 4 bästa låtarna: Mama av Brenda Fassie, 4444 av Youssou N ´dour, New Africa av Youssou N ´dour, It ´s a pity av Tanya Stephens, I ´ve got you babe av Lucky Dube (R.I.P.), Give me one reason av Tracy Chapman (Nej, det var helt omöjligt att bara välja 4 låtar!)

– 4 jag utmanar: Livet med 5 barn under 6 år, Jenny Ringblomma, Anton, Lilla My och naturligtvis får du som inte står med och ändå är sugen, göra utmaningen!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Utmanad

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Graviditetskänslighet eller Afrikalängtan?

  2. Tanya Stephens låt Its a pity är en av mina favoritlåtar med! Va glad jag blev av att höra att de är flera än jag som diggar henne! 🙂 Älskar din blogg! Du och din familj verkar vara helt underbara! Älskar att läsa dagens Mabou! Kram kram

    Marias senaste inlägg..Fullt ös medvetslös

  3. 5barnunder6år: Nice! Ska kolla!

    Maria: Ja, jag är också galen i den låten!! Kul att du gillar min blogg! Jag tror att jag och familjen är som familjer är mest: lite galna, väldigt mycket vardag och en del roligt! 🙂 Dagens Mabou är en av mina egna favoriter! 😉 Kram! ♥

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.