Erfarenheter av psykiatrin efterlyses

Bild lånad av nyheter 24

Ludmilla skriver ett intressant och upplysande inlägg om självmord. Videoklippet är väldigt intressant, tycker jag.

Hon skriver ett annat inlägg där hon efterlyser personer som har någon erfarenhet av psykiatrin som de vill dela med sig av. Om du har det, skriv en kommentar i ett inlägg hos Ludmilla, eller maila henne på: ludmilla@linnea.se

Inlägg jag tidigare har skrivit om självmord (de senaste högst upp):

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Erfarenheter av psykiatrin efterlyses

  1. Pingback: Tonårsmorsa » När man mist det käraste man har…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Erfarenheter av psykiatrin efterlyses […]