Fredag den 13:e

Det värsta med fredag den trettonde är inte att jag har sådan otur, utan det är att jag går omkring och oroar mig för att jag ska drabbas för en massa otur…!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Fredag den 13:e

  1. efter den skittid jag haft, så tänkte jag igår kväll, att idag lär hela helvetet braka över mig, allt lär gå åt skogen…men istället blev det en tursam dag 🙂

  2. Nej Ludmilla. Och jag har så ont i kroppenattacker(alltså inte födelsevärkar) att jag bara vill typ skära upp magen o ta ut barnet själv nu i hopp om att jag får mindre ont när barnet är ute. Själv tror jag inte längre denna bebis kommer komma på iden att ta sig ut…. 🙁

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.