Filmtips; Män som hatar kvinnor

Idag har jag varit på bio med en vän och kollega. Jag kan säga att sist jag var på bio var inte igår. Det var inte ens i år. När jag tänker efter kan jag inte ens svara på vilket år jag sist var på en film (som inte var en barnfilm).

Därför blev det desto trevligare att se en film som var riktigt bra, nämligen Män som hatar Kvinnor. I samma veva upptäckte jag att det är en hel del filmer som jag skulle vilja se som går eller kommer att börja gå inom kort. Nåja, jag får väl helt enkelt gå och se fler filmer på bio framöver.

Filmen var spännande, intressant och dessutom var det inte alltid helt väntade scener. Jag gillade filmen. Den har dessutom flera skådespelare som jag är väldigt förtjust i, vilket knappast gör filmen sämre.

Filmen bygger på böckerna Millenniumserien av Stieg Larsson som finns utgivna på Norstedts förlag och som jag för övrigt inte har läst!

Huvudrollsinnehavarna Michael Nyqvist och Noomi Rapace gjorde en fantastisk prestation i denna film!

En klar sevärd film, så om du planerar att gå på bio inom det närmaste, så kan jag rekommendera denna!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Filmtips; Män som hatar kvinnor

 1. Jag var faktiskt också på väg att se den igår kväll.
  Men hejdade mig i sista minuten eftersom jag insåg att det skulle bli så sent innan jag kom hem.
  Nu för tiden gäller det att prioritera sömn istället.
  😉

  Jag har läst böckerna och tyckte som de flesta andra att de var otroligt bra och jag har bara hört gott om filmen så jag ser fram emot att se den när det nu blir.

  Evas senaste inlägg..Nya bilder.

 2. Hej!
  Kan fortfarande inte kommentera! Är det för att jag har Internet Explorer?
  Ville bara säga att jag håller på och läser böckerna i serien Millennium-trilogin,
  av någon anledning har jag fastnat hårt för huvudpersonerna!
  Jag kommer att se filmen/filmerna så småningom, kanske när de kommer på DVD.

  mvh Haggann

  Hagganns senaste inlägg..Det händer mycket!

 3. Eva: Ja, se filmen i alla fall (någon dag när du inte prioriterar sömnen så mycket 🙂 )

  sarah: Hoppas du gillar den lika mycket som jag gjorde! slumdog millionaire har jag hört talas om men ännu inte sett…! Jag är bra sugen på att se både Australia, Che Argentinaren och filmen som bygger på Lotta Thells böcker: i skuggan av värmen, tror jag den heter, så det ser ut som jag får ta igen flera års icke biotittande nu den närmsta tiden! 🙂

  Haggann: Jag har ingen aning om varför det inte går, många andra som har IE kan kommentera, så det borde inte vara därför. Jag har inte hört någon annan som haft problem på länge. Så länge får du maila så lägger jag in dina kommentarer på rätt ställe!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.