Storstädning pågår

Storstädning påpgår. Nu menar jag inte dammsuga och moppa lite. Nu snackar jag storstädning BIG TIME!! Jag snackar rensa bokhyllan och dammtorka, jag snackar rensa hyllorna med böcker (inte samma sak som bokhyllan, i mitt hem), jag snackar städa ur kylskåpet, jag snackar rensa och städa databordet (ett heltidsjobb bara det), rensa reklam från alla ställen jag har förmågan att dumpa den när den kommer, så den samlas i stora, gigantiska högar som det sedan krävs en hel del för att orka ta itu med.

Det är alltid roligt att se trappstegen i trappan igen och se vilken färg bord och bänkar har egentligen.

Så om ni undrar varför bloggen varit på sparlåga under helgen, så vet ni! I ´ll be back! 😉

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Storstädning pågår

 1. Hej på dig!
  Jag heter Frida mariama Touray & har länge funderat på om vi eller dina barn kan vara släkt på något vänster? Touray trädet är inte så stort såhär i norden så det finns en möjlighet.
  Min far heter Omar Touray, känns det bekant?

  Ha det fint!:)

  Frida.s senaste inlägg..

 2. Det roligaste brukar dock vara att slippa hoppa fram i trappen, upp eller ner, och kunna gå normalt… Slippa åka på ändan nedför den pga att man råkat trampa på något som ligger och skräpar(?) eller något…
  Må så grankott… fast trappan kan tom se värre ut än sådär – när de är hemma 😛

  Bim HDs senaste inlägg..Jag vill ha skor – Jiellat behöver skor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.