Först på plats

Här sitter jag. I en stor möteslokal. Ensam. Jag har suttit här i typ en timme och väntat nu. Väntat på de andra mötesdeltagarna. Alla som känner mig skulle bli mycket förvånade. Inte bara för att jag är först, utan också för att jag är här låååångt före utsatt tid.

Jag har annars en förmåga att vara i sista minuten…

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Först på plats

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Förra veckan var det brakmiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] minns kanske att jag var på möte förra veckan? Efteråt var det brakmiddag på Kött, kök och bar. Jag glömde lägga in bilderna, […]