En skogsmulle

För varje dag jag åker till och från min utbildning i Stockholm, blir min väska tyngre och tyngre. Den fylls på av block och en massa små prylar jag kommer på att jag absolut behöver under dagen i Stockholm eller på tågresan till eller ifrån Stockholm. Igår fick jag en ryggsäck. Den är inte särskilt snygg, jag är inte så förtjust i ryggsäckar, men den här sitter som en jäkla smäck på min rygg!!

Så idag har jag gått runt med min inte så snygga ryggsäck och känt mig som en skogsmulle. Jag tror inte jag haft ryggsäck sedan barnsben. Säga vad man vill, men man blir definitivt mer bekväm med åren. Jag har haft bekväma gympadojer hela utbildningen och nu har jag börjat med ryggsäck. Varför paina sig själv, när man kan låta bli, alltså?

Ryggsäck rockar definitivt fett!!

Bekväma hälsningar från Skogsmulle-Fatou!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”En skogsmulle

  1. Min 4-årige son bara ääälskar skogsmulle. Fastän det var i somras han träffade Mulle så pratar han fortfarande om det. Plockar du upp skräp också :)(Skojar bara). Visst är det skönt att vara bekväm. Ibland måste jag tänka till så inte min 6-åriga tjej ska skämmas över mig. Hon är som en ”lilltonåring” tycker jag.
    Ha det gott tills vi hörs igen.
    Mvh Anna 5barnunder6år

    5barnunder6års senaste inlägg..Skadligt för Barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.