NU…

…börjar det bli lite spännande. Allt kommer inte att avslöjas på bloggen, men en hel del om en viss person godkänner det. (Här funderar jag på metoder som mutor, hot och ren övertalningsförmåga) Är det någon som kan gissa vad jag syftar på?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”NU…

  1. Du trodde väl förståss inte jag skulle läsa detta innan jag åker in….
    Hm hota kan du glömma. Mutor ska vara ngt väldigt bra. Så börja fundera nu 🙂

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.