Tävling

Värkarna hos min väninna fortsätter och tilltar, men ingen liten bebis har kikat ut ännu!

Medan vi fortsätter vänta så tänkte jag ha en liten tävling till bebbens ära. Tävlingen består i att ni svarar på frågorna i en kommentar. Den som svarar rätt innan jag lagt ut info om den kommande lilla bebisen, blir vinnare av tävlingen! Om det blir fler än en som svarat rätt, så kommer jag att lotta mellan dessa personer. Vinnaren vinner min bok: En Tonårsmorsa mitt i livet!

Frågorna är följande:

1. Vilket kön tror du att bebben har?

2. Vilket datum kommer bebben att komma ut?

3. Hur många gram kommer bebben att väga?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”Tävling

 1. Jag tror att det är en pojke, att han väger 3600 g och att han kommer idag (20/3)! Många hälsningar till Sofie!

 2. åh, vad roligt! Jag har i oförsej redan köpt din bok men roligt att gissa ändå! Men du håller väl på med en till bok? Det skulle vara roligt om du när den kommer ut har en tävling och lottar ut den!
  1. En liten pojke gissar jag på!
  2. Den 21 mars 🙂
  3. Hm.. 3967 gram 😉

 3. Spännande 🙂
  Min gissning: Bebis födelsedag blir 090320, det kommer att bli en liten pojke som kommer väga 3900.
  Kram Jessica Väsby

 4. Pingback: Ludmillas Blogg » Utmärkelse

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Flaggan i topp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tonårsmorsa Soulsisters Diary När livsglädjen tystnar Tankestormar Urban Fruit Fly The Real Mymlan Trollhare Anne-Mi Q-ratorn Stationsvakt […]

 2. […] Rätt svar på frågorna i tävlingen: […]