Uppdatering från förlossningen…

Värkarna fortskrider som de ska. Det kommer antagligen att ta lite tid. Det ska stora krafter till för att se underverk födas. Det är fantastiskt att få vara med om detta, även om man känner sig väldigt bakbunden när man inte kan göra något för att lindra smärtan.

Livet är underligt, som Ludmilla brukar säga. Man vill hjälpa till att lindra smärtan, samtidigt som man vet att den måste finnas där och även tillta för att bebisen ska komma.

Vi väntar…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Uppdatering från förlossningen…

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Veckans Kåseri (24)

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Dopet i bilder

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Barnen i mitt liv och vad de lärt mig om Kärlek!

  4. Pingback: Vänskap

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] sändes mitt radiokåseri på Radiouppland igen. Den här gången handlar det om när jag var med min väninna när hon fick lilla Olali! Du kan lyssna på Kåseriet HÄR! För fler kåserier och krönikor […]

  2. […] ni kanske minns så var jag ju med på Olalis förlossning, när han först såg dagsljud. Igår var det barndop. Lilla Olali döptes och jag och en till tjej […]

  3. […] Till sist kom då lilla Olali. Olali som fick mitt hjärta att stanna när han kom till världen (jag såg inte först att han var vid liv). Olali som fick mig att gråta av glädje innan han själv hann se dagens ljus. Olali som fick mig att inse storheten av en förlossning från ett annat perspektiv än en egen förlossning. Att jag i Lördags blev hans Gudmor är en stolthet som gör mig så rörd och lycklig. Det är en ynnest att jag faktiskt får möjligheten att ta del av ännu ett barns liv! […]

  4. Vänskap skriver:

    […] hade jag kärt besök här hemma av min kompis och hennes lilla son Olali, vars förlossning jag hade äran att vara med på och som jag även är gudmor till. Det var ett efterlängtat besök […]