Det borde vara olagligt…

…att vara så fruktansvärt söt som Olali.

En stolt och lycklig mamma och en sötnos (Olali, knappt ett dygn) man kunde äta upp utan socker.

Tänk så dramatiskt och smärtsamt ett barn kommer till livet. Tänk vad storslaget livets början är! Jag har varit med på min första förlossning (förutom mina egna, förstås) och livet har helt plötsligt fått helt andra dimensioner. Jag är överväldigad! Jag har sett en liten Olali komma till världen och jag har sett hur en vanlig kvinna blir en superkvinna med krafter man inte tror en människa besitter.   Att få vara med om en människas största ögonblick (när ens barn föds) är en ynnest som jag önskar alla fick vara med om. Snacka om att man blir ödmjuk inför livet! Jag är så uppfylld och rörd att det är svårt att få tårarna att sluta rinna…!

Tack Sofie för att jag fick vara med och TACK lilla Olali för att du finns!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

18 reaktion på “Det borde vara olagligt…

 1. Pingback: Tonårsmorsa » Vatteninsamling för barnen skull

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Snöat in…

 3. jag ryser när jag läser det du skrivit. Så stort det är. Det är värkligen ett mirakel att kunna bli gravid oh öfda.
  Kvinnans kropp är ju skapad för det.
  Kan int eslut atitta på den lilla söta pojken. Han är ju för sööt…

  Birsens senaste inlägg..Raport från Lindvallen dag 2

 4. Matilda, min dotter, upplyste mig om din blogg och jag har läst lite om dina känslor vid Olalis födelse. Själv hade jag förmånen om att få vara med när Joshua, hennes och Mickes son, kom till världen och när jag ska beskriva det ögonblicket saknar jag ord…. en enormt, stark känsla av ödmjukhet inför undret att få vara med och se, helt sagolikt vackert, fantastiskt – ja, dom orden täcker inte ens början på den upplevelsen .. och som du, jag känner en oerhörd tacksamhet till att jag fått vara med. Är jätteglad att Sofie fått sin lilla unge nu, att du fick vara med och att allt gick bra.

 5. Annsofi Wiles: Jag förstår att det var häftigt att se det miraklet också. Det var tyvärr länge sedan jag träffade lilla Joshua nu, du kan ju hälsa din dotter att det vore kul att se honom innan det är dags för studenten! 😀

  Ja, förlossningar är något utöver allt det vanliga! 😉

 6. Ã…, ja ja ja! För tre år sedan var jag med om samma sak. Det mest överväldigande någonsin och absolut det mäktigaste jag varit med om. Det är en ynnest som jag önskar att fler kunde få uppleva…

  Londas senaste inlägg..Avis

 7. Ett stort tack till alla som önskat grattis o tycker min lilla älskling är söt!
  Stört tack till dig Fatou! Kommer aldrig glömma du var med mig o Olali i denna underbara upplevelse!
  (Ja jag skriver underbar nu för jag har visst redan glömt hur jag skrek o skakade o inte ville vara med längre. 🙂
  Det räcker ju med en titt på Olali så glömmer man allt jobbigt.
  Kram

 8. Pingback: Tonårsmorsa » Synpunkter på min blogg

 9. Pingback: Tonårsmorsa » Dopet i bilder

 10. Pingback: Tonårsmorsa » Barnen i mitt liv och vad de lärt mig om Kärlek!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

 1. […] Personligt « Det borde vara olagligt… […]

 2. […] jag gärna in på det ett tag. Just nu har jag snöat helt in på förlossningar, bebisar och en särskild liten kille med en mun som ser ut som två små […]

 3. […] väninna, Olalis mamma, har haft synpunkter på min blogg tidigare. Nu har hon en ny synpunkt. Hon tycker att jag ska […]

 4. […] ni kanske minns så var jag ju med på Olalis förlossning, när han först såg dagsljud. Igår var det barndop. Lilla Olali döptes och jag och en till tjej blev Gudmödrar till den lilla […]

 5. […] sist kom då lilla Olali. Olali som fick mitt hjärta att stanna när han kom till världen (jag såg inte först att han var vid liv). Olali som fick mig att gråta av glädje innan han […]