Jag är verkligen ledsen…

Ni som läste min intervjuserie (längst ner i inlägget) kanske även läste intervjun med Pysan om att leva med bröstcancer?

Jag är verkligen ledsen att Pysan den 20/3-09 nu har fått sin cancer tillbaka i form av skelettmetastaser. Idag går mina tankar till Pysan, som ni kan läsa mer om på hennes blogg HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Jag är verkligen ledsen…

  1. Pingback: Till minne av Pysan / Vera

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] För drygt ett år sedan gjorde jag en intervju med Pysan i min blogg. Den kan du läsa HÄR! Just då såg hennes prognos ganska bra ut, men strax därpå fick hon besked om att hon fått skelettmetastaser. […]